Om oss

Vi  sängar

Sängen är husets hjärta. Vi hävdar till och med att sängen är den viktigaste möbeln i varje hem. Det är därför som vi utvecklar sängar till perfektion. Vår erfarenhet, innovation och vårt hantverkskunnande möjliggör att vi kan skapa moderna sängar av högsta kvalitet. Allt för att du ska få dina drömmars säng. Varsågod.

Om oss

Vi tillbringar en tredjedel av vårt liv i sängen. Hur bra vi sover har en avgörande betydelse för hur vi mår, vår prestationsförmåga och vår hälsa.

Vi på Järhns har intresserat och specialiserat oss för god sömn sedan 20 år tillbaka. Ständigt har vi arbetat med att utveckla sängar som passar ett fartfyllt familjeliv och som erbjuder en god natts sömn för både stora och små.

Sängen är platsen där familjen spenderar stor del av sin tid, skapar minnen och drömmer om framtiden. I sängen samlas familjemedlemmar för alla slags situationer, välbehövlig sömn är bara en av alla anledningar. Sängen är i centrum av något mycket större, nämligen familjelivet. Det ställer givetvis krav, krav på komfort, bekvämlighet och trygghet. Krav som vi vet att våra sängar kan leva upp till.

Våra sängar är tillverkade för att vara bra både för dig och miljön. Alla sängar tillverkas i Sverige av noggrant utvalda och testade material. Till exempel är alla våra sängstommar tillverkade av FSC-märkt trä. Många av våra sängar har också en familjevänlig avtagbar och tvättbar klädsel.

En säng från Järhns är alltid utvecklad och byggd i Sverige. Och visst kan det vara tryggt att veta att din säng är tillverkad enligt svenska hantverkstraditioner.